Încă trei cazuri de infectare cu Covid-19 în Serie A

Trei jucători şi trei membri ai staff-ului clubului italian de fotbal Fiorentina au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, a anunţat, joi, clubul din Serie A, care a reluat săptămâna aceasta antrenamentele individuale.

Share

Rl online 0 comentarii

08.05.2020 - 09:56

Trei fotbalişti, italianul Patrick Cutrone, argentinianul German Pezzella şi sârbul Dusan Vlahovic, au fost testaţi pozitiv la Covid-19 în martie, dar s-au vindecat ulterior, iar clubul a confirmat că nu ei sunt cei testaţi pozitiv acum.

''După analize de laborator desfăşurate miercuri după-amiaza, Fiorentina anunţă că trei sportivi şi trei membri ai staff-ului tehnic-sanitar sunt pozitivi la Covid-19. Clubul a procedat, conform protocolului, la izolarea persoanelor în cauză'', a precizat clubul toscan, care nu i-a nominalizat pe cei depistaţi pozitiv.

Restul lotului va fi testat vineri, a anunţat Fiorentina.

Fotbalul italian, suspendat din data de 10 martie din cauza pandemiei de coronavirus, şi-a reluat antrenamentele pentru continuarea sezonului, însă ministrul italian al Sporturilor a avertizat miercuri că e imposibil de fixat o ''dată certă'' pentru reluarea meciurilor din Serie A.

Jucătorii au fost autorizaţi să reia săptămâna aceasta antrenamentele individuale la centrele sportive ale cluburilor, însă trebuie să aştepte data de 18 mai pentru a se putea antrena în grup.

Comentarii