23 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

Înainte de partida cu CFR, Hagi continuă “meciul” cu Contra

Continuă războiul declaraţiilor dintre Gică Hagi şi Cosmin Contra. Managerul campioanei Viitorul i-a dat replica selecţionerului, după ce acesta din urmă a afirmat că Hagi trebuie să-şi ceară scuze pentru afirmaţiile făcute săptămâna trecută.

Gică Hagi a criticat în termeni duri selecţia făcută de Contra pentru meciurile amicale cu Chile şi Finlanda, principala nemulţumire fiind neconvocarea fiului său, Ianis Hagi. „Guriţă” a reacţionat şi a spus că aşteaptă scuzele celui care i-a fost coleg şi căpitan la naţionala României. „Am înțeles că trebuie să-mi cer scuze. Dacă eu am ajuns să-mi cer scuze că vorbesc în România, atunci ăsta este un mare semn de întrebare, după tot ce am făcut în carieră. Atunci, îmi cer scuze că am investit în fotbal, că am muncit. Că am jucat 18 ani la echipa națională la nivel înalt, că am peste 100 de meciuri la echipa națională, că am jucat la trei campionate europene și 3 Mondiale. Și, mai ales, pentru ceea ce am făcut după ce m-am lăsat. Știu că le stau unora în gât, creez o presiune enormă, dar sper să-și dea seama că, în fondul problemei, încerc să ajut cât pot fotbalul românesc. Îmi cer scuze că mai am tupeul să apar și să vorbesc desppre România! Dacă nici de fotbal nu pot să vorbesc, atunci despre ce o pot face? Trebuie să dispar? Nu am cum să dispar pentru că m-am înhămat la o muncă. Le urez tuturor succes, cu inima deschisă, dar eu am plecat la drum acum 8-9 ani. Fără niciun interes, interesul meu este pentru România. Îmi cer scuze că mi-am permis să vorbesc despre echipele naționale și promit că, de acum încolo, până nu o să fiu implicat cu vreo funcție la loturile naționale, nu o să mai vorbesc despre asta. Am văzut că unii întreabă cine sunt eu să vorbesc. Păi, dacă nu știți, luați CV-ul și vedeți acolo ce am făcut”, a declarat Hagi.

CFR Cluj are nevoie, în partida cu Viitorul, de cel puțin același rezultat ca și FCSB, ăn meciul cu Astra Giurgiu, pentru a câștiga titlul de campioană al Ligii I.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu-Mihail Mușoiu scrie în presa centrală din anul 2008. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar, a absolvit FJSC și deține un master în Științele Comunicării.
Ultima oră
Pe aceeași temă