Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Ilie Dobre se pensionează după 35 de ani de activitate

Ilie Dobre, crainicul Radio România intrat în Cartea Recordurilor pentru lungimea „Goool!”-urilor sale, a anunțat că se va încheia activitatea profesională la finalul lui septembrie.

Mihai Cernea 0 comentarii

Actualizat: 31.07.2018 - 17:12

Potrivit Gazetei Sporturilor, faimosul comentator de fotbal Ilie Dobre se va pensiona la finalul lui septembrie dupa 35 de ani de activitate în radioul de stat. „Am comentat aproape 1.700 de meciuri în direct de pe stadion, nu din studio sau mai știu eu de unde. Emisiunea «Fotbal minut cu minut» va rămâne în istorie, o emisiune cu 8 milioane de ascultători!”, a declarat Dobre cu această ocazie.

Acesta a mai spus că a făcut totul cu pasiune pentru radio de-a lungul carierei sale și că e momentul să se retragă. Nu se va mai întoarce, nici dacă Radio România îl va chema înapoi. „Am făcut totul cu pasiune pentru Măria Sa radio-ascultătorul! Tot ce am făcut în viața asta a fost pentru cei care mă ascultau și pentru care trebuia să comentez perfect ca să-și imagineze ceea ce vedeam eu. Am trecut în viața asta prin multe obstacole, prin multe șicane, dar am reușit să le depășesc cu bine. Am transmis mereu cu patimă, am trăit meciul pentru că radioul a însemnat totul pentru mine. Acum mă retrag, trebuie să fac loc tinerei generații. Ies cu capul sus din scenă, dar nu aș mai rămâne chiar dacă aș fi dorit la Radio România Actualități. Nici pentru un miliard, sunt demn și renunț atunci când trebuie să o fac.”

Ilie Dobre este primul român cu zece mențiuni în Cartea Recordurilor. Printre altele, crainicul are recorduri mondiale omologate pentru transmisiunea radio a unui gol fără respirației (35 de secunde și șase zecimi), transmisiunea directă la radio a unui gol cu o singură respirație (1 minut și 8 secunde) și pentru cele mai multe cărți publicate de un comentator sportiv (45).

Comentarii

loading...