11.3 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSportIanis Hagi, artizanul calificării lui Glasgow Rangers

Ianis Hagi, artizanul calificării lui Glasgow Rangers

După ce în tur formația scoțiană reușise o victorie in extremis în fața lusitanilor (3-2), revenind senzațional de la 0-2 grație unei „duble” a lui Ianis Hagi, fiul „Regelui” a tranșat și partida din Portugalia.

Ca și în meciul de la Glasgow, Ianis a fost cel mai activ jucător al formației antrenate de Steven Gerrard. În prima repriză, Hagi a produs o fază superbă, din care Kent nu a reușit să înscrie, iar în minutul 45 a ratat un penalty, spre dezamăgirea scoțienilor.

Revanșa a venit în mitanul secund, când Ianis l-a servit ideal pe același Kent, cu o pasă care a amintit de genialitatea celebrului său tată, Gică Hagi. Jucătorul format de Liverpool a marcat și a tranșat soarta partidei.

Faptul că Ianis a ratat lovitura de pedeapsă nu a contat pentru fanaticii suporteri ai lui Rangers, care l-au lăudat pe rețelele de socializare.

Nemulțumit de eficacitatea elevilor săi la penalty-uri, Gerrard a glumit cu jurnaliștii. „Eu bat următorul penalty. Dacă nimeni nu vrea să-l bată, voi executa eu. Încercăm să găsim o soluție la acest capitol. Penalty-urile sunt dificile. Vom vorbi cu jucătorii și va trebui să găsim o soluție. Dacă nimeni nu vrea, o să-l bat eu”, a declarat, mai în glumă, mai în serios, Steven Gerrard.

Tragerea la sorţi a optimilor de finală din Europa League va avea loc astăzi, la Nyon.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...
Ultima oră
Pe aceeași temă