12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportIanis Hagi a semnat contractul cu Glasgow Rangers

Ianis Hagi a semnat contractul cu Glasgow Rangers

La Glasgow, Hagi (21 de ani) va evolua sub comanda fostului internaţional englez Steven Gerrard.

“Este o mare onoare să joc la un club imens cu multă istorie şi abia aştept să-i cunosc pe toţi din club şi să încep antrenamentele. Sunt foarte fericit de decizia de a alege un club care are mentalitatea de a câştiga fiecare meci”, a spus Hagi, potrivit site-ului oficial al clubului scoţian. 

“Suntem încântaţi că am putut să-l aducem pe Ianis în echipă pentru a doua parte a sezonului. Îl urmărim de mai multă vreme şi a fost clar că are calitatea de a face diferenţa în echipă”, a declarat Gerard, conform News.ro.

În acest sezon, Ianis Hagi a jucat 14 meciuri în Jupiler Pro Ligue, marcând trei goluri şi oferind patru pase decisive. Însă în această lună a jucat doar 49 de minute.

Fiul lui Gheorghe Hagi a fost transferat de Genk de la Viitorul, vara trecută, pentru suma de patru milioane de euro.

Glasgow Rangers (22 de meciuri) este pe locul 2 în campionat, cu 56 de puncte, la cinci puncte de liderul Celtic Glasgow (23 de partide).

 

Unde îl va folosi Steven Gerrard pe Ianis Hagi

Ianis are șanse mari să fie titular la Rangers: “În mod normal, Ianis are un loc asigurat în primul 11. Avem nevoie de un jucător în flancul drept și se pare că acolo va fi trimis Hagi.

Gerrard joacă mereu într-un sistem 4-3-2-1, cu doi decari în spatele vârfului. Ryan Kent, fost jucător la Liverpool, joacă în partea stângă, iar Hagi va intra în dreapta.

Avantajul lui Ianis va fi că pe partea dreaptă urcă foarte mult la susținere și fundașul lateral. Astfel va avea mai multă libertate”, a continuat suporterul celor de la Rangers.

Cum ar putea arăta primul 11 al lui Rangers după venirea lui Ianis Hagi: McGregor – Tavernier, Goldson, Katic, Barisic – Jack, Davis, Kamara – Hagi, Kent – Morelos

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă