Ianis Hagi a rămas fără antrenor. Felice Mazzu a fost demis!

Echipa de fotbal Racing Genk, campioana en titre a Belgiei, la care evoluează românii Ianis Hagi şi Vladimir Screciu, l-a concediat marţi dimineaţă pe antrenorul Felice Mazzu, după un început dezamăgitor de sezon, anunţă presa belgiană.

Share

Rl online 0 comentarii

12.11.2019 - 11:44

Sub conducerea lui Mazzu (53 ani), numit în funcţie înaintea acestui sezon, Genk a suferit şase înfrângeri de la începutul acestui sezon, aflându-se pe locul 10 în clasament după 15 etape.

Nici în Liga Campionilor evoluţiile nu au fost mai bune, Genk aflându-se pe ultimul loc în grupa sa, cu un singur punct.

"Tendinţa din cursul ultimelor săptămâni este din ce în ce mai negativă, iar conducerea clubului nu mai este convinsă că staff-ul tehnic actual mai poate schimba lucrurile. Clubul a ţinut cont de faptul că echipa este în reconstrucţie după câştigarea titlului de campioană, însă diferenţa între calitatea intrinsecă a grupului de jucători performanţele obţinute este prea mare", se precizează într-un comunicat dat publicităţii de Genk.

Până la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de secundul Domenico Olivieri, asistat de Kevin Van Dessel, adaugă campioana Belgiei.

Presa belgiană avansează numele lui Wouter Vrancken, actualul antrenor al formaţiei KV Mechelen, ca posibil înlocuitor al lui Felice Mazzu la Genk.

Comentarii