Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, calificați în turul doi al probei de dublu de la Australian Open

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, calificați în turul doi al probei de dublu de la Australian Open

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, a învins joi, cu scorul de 6-4, 6-3, echipa argentiniană Guillermo Duran/Andres Molteni și s-a calificat în turul al doilea al probei de dublu de la Australian Open.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 18.01.2018 - 08:41

În faza următoare, Tecău şi Rojer vor evolua cu învingătorii din meciul Denis Istomin/Mihail Kukuşkin (Uzbekistan/Kazahstan) - Sam Groth/Lleyton Hewitt (Australia).

Pe de altă parte, Marius Copil şi sârbul Viktor Troicki au fost învinşi, cu scorul de 7-6 (5), 6-4, de echipa Rajeev Ram/Divij Sharan (SUA/India), cap de serie numărul 16, în prima manşă a competiţiei.

Calificarea în manşa a doua la dublu, feminin şi masculin, este recompensată la Melbourne cu un premiu de echipă în valoare de 29.500 de dolari australieni (19.000 de euro), în timp ce perechile eliminate în primul tur primesc 18.500 de dolari australieni (12.000 de euro).

Tecău este singurul român rămas pe tabloul de dublu masculin, după ce Florin Mergea şi partenerul său, sârbul Nenad Zimonjici, au părăsit competiţia în runda I.

Comentarii