6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportHoria Tecău a ajuns în sferturi la Roland Garros. Pe cine a...

Horia Tecău a ajuns în sferturi la Roland Garros. Pe cine a eliminat și pe cine va înfrunta

Cuplul româno-german s-a impus în fața capilor de serie numărul 7, în trei seturi, cu 6-3, 3-6, 6-3, după un meci care a durat o oră și 38 de minute.

Tecău și Krawietz au pierdut un singur game pe propriul serviciu, în setul doi, și au făcut 2 break-uri, în cele două seturi câștigate, care s-au dovedit decisive.

Cei doi au fost puși în dificultate în debutul setului decisiv, când au salvat două mingi de break.

Un alt moment decisiv al meciului a fost la 5-3, în decisiv, când au servit pentru meci și au fost din nou puși în situația de a contracara o minge de break a adversarilor. În cele din urmă au reușit să treacă în avantaj și să valorifice a doua minge de meci.

În sferturile de finală, Tecău și Krawietz vor avea un meci dificil, urmând să întâlnească favoriții numărul 3, perechea alcătuită din columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah.

Pentru prezența în sferturile de finală, pe tabloul de dublu masculin Horia Tecău și Kevin Krawietz vor fi recompensați cu 65.062 euro și 360 de puncte ATP.

Cea mai bună performanță a lui Tecău, în proba de dublu, la Roland Garros, este o semifinală, în 2015. El a mai atins faza sferturilor în 2011 și 2019.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă