Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Hipodromul din Ploiești ar putea purta numele lui Cristian Țopescu

Hipodromul din Ploieşti ar putea să poarte denumirea marelui comentator român Cristian Ţopescu (foto).

Share

Cristian Frisk 0 comentarii

Actualizat: 15.10.2018 - 12:12

Un grup de inițiativă lucrează la un proiect în acest sens, care va fi înaintat spre aprobare către Consiliul Local Ploiești, forul care administrează, prin CSM Ploiești, Hipodromul ploieștean.

Cristian Țopescu provine din familie de practicanți ai călăriei, tatăl său Felix reprezentând România la Jocurile Olimpice de la Berlin, din 1936. Cristian Țopescu a practicat călăria, apoi, după ce a intrat în armată, a înființat două echipe, Grănicerul Oradea și Grănicerul Giurgiu, cu care a câștigat titlul de campion național. 

Debutul la microfon al lui Cristian Țopescu s-a produs pe vechiul Hipodrom Băneasa din București, unde el a fost crainic, iar mai apoi reporter radio. Cristian Țopescu este cel mai de succes comentator sportiv român din toate timpurile. El s-a stins în acest an, lăsând în urmă o lume îndoliată.

Propunerea ca Hipodromul din Ploiești să poarte numele lui Cristian Țopescu are toate șansele să primească vot pozitiv din partea consilierilor. La Hipodromul din Ploiești se organizează spectaculoasele curse de trap și galop.

Comentarii