FOTO: Flickr/Alexander Osipov

Hazard îi zice pas lui Real. Deocamdată.

În principiu se cunoaște telenovela „Eden Hazard la Real Madrid“, care a rulat vara aceasta în mass-media europeană. După plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, s-a scris tot mai mult despre posibilitatea ca Hazard să fie noul star de pe „Bernabeu”, începând din acest sezon.

Marius Pantaie 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2018 - 10:02

Noul antrenor al lui Chelsea, Maurizio Sarri, le-a promis fanilor încă de la instalare că va face totul pentru a-l convinge pe internaționalul belgian să rămână pe „Stamford Bridge“, iar după victoria din weekend contra lui Arsenal, 3-2, se pare că italianul a reușit. Dincolo de discuțiile private pe care le-a avut cu fotbalistul în vârstă 27 de ani, fostul tehnician al lui Napoli l-a convins pe Hazard că merită să rămână prin noul stil de joc pe care încearcă să îl implementeze la Chelsea, unul spectaculos, în care fotbaliștii de profil ofensiv au multă libertate de mișcare, lucru pe care atacantul și-l dorea foarte mult.

La finalul partidei contra „Tunarilor“, Hazard le-a dat vestea cea bună fanilor echipei londoneze, anunțând că nu va pleca în această vară de la Chelsea, însă nu poate garanta că va fi aici și stagiunea viitoare sau peste doi ani când îi va expira contractul. „Multe lucruri au fost spuse în această vară, în general prostii. Momentan sunt fericit. Mai am doi ani de contract și vom vedea ce se întâmplă. Nu plec anul acesta“, a spus Hazard la RMC Sport, excluzând ast-
fel varianta de a ajunge la Real, echipă care mai poate aduce jucători până pe 31 august. El a explicat apoi: „Perioada de transferuri în Anglia s-a închis deja. Putem vinde, dar nu putem aduce jucători și ar fi ciudat ca Chelsea să îmi dea drumul fără să aducă pe cineva în locul meu. S-a văzut și în meciul cu Arsenal că fanii mă plac mult, iar eu mă simt bine aici. Vom vedea ce se va întâmpla anul viitor sau peste doi ani“.

Comentarii