13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportHarry Maguire, eliberat de poliția elenă în așteptarea unei audieri cu privire...

Harry Maguire, eliberat de poliția elenă în așteptarea unei audieri cu privire la acuzațiile de atac

Televiziunile locale l-au arătat pe Maguire părăsind un tribunal în insula vecină Syros, aparent însoțit de membrii echipei sale. Avocatul său, Constantinos Darivas, a declarat mai devreme site-ului sportiv grecesc gazzetta.gr că mijlocajul britanic a negat acuzațiile și s-a prezentat în condiții sobre în fața instanței. De asemenea, postul de televiziune elen Mega a anunțat că tatăl lui Maguire a plecat în Grecia pentru a fi aproape de fiul său în experiența prin care trece

Cazul este instrumentat pe insula Syros, centrul administrativ al grupului insular Cycladic, care include Mykonos. Procurorul local trebuie să stabilească acum o dată pentru audiere.

Fundașul de 80 de milioane de lire sterline (88 de milioane de euro) a fost arestat joi la sfârșitul zilei, după ce poliția greacă a intervenit în cazul unei „altercații” între două grupuri de turiști britanici în Mykonos.

Presa elenă informează că Maguire s-ar fi înfuriat după ce un membru al celulilalt grup ar fi lovit-o pe sora sa. Un comunicat al poliției grecești anunța vineri că trei bărbați în vârstă de 27, 28 și 29 de ani au fost arestați la Mykonos.

Conform poliției, un ofițer a fost lovit la fața locului, o a doua înfruntare izbucnind la secția de poliție locală, trei dintre bărbați încercând să se opună măsurilor de arestare, împingând și lovind trei ofițeri”.

Suspecții sunt acuzați de agresiune, împotrivire la arest, ultraj verbal, amenințare a ofițerilor și dare de mită în stadiu de tentativă,

Mykonos este o zonă de interes pentru vedete sportive și celebrități, avându-se în vedere viața de noapte și plajele sale.

Sezonul 2019/20 al lui United s-a încheiat duminică într-o înfrângere de 2-1 la Sevilla în semifinalele Europa League. Însă clubul se va întoarce la antrenamentele de pre-sezon în două săptămâni și ar putea începe noua campanie din Premier League în mai puțin de o lună.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă