33.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSportHARRY Maguire, căpitanul United Manchester, a fost arestat după ce a încercat...

HARRY Maguire, căpitanul United Manchester, a fost arestat după ce a încercat să-și ajute sora

Surse The Sun au aflat că asul lui Manchester United a fost alături de partenerul Fern Hawkins într-un bar din Mykonos, joi, când sora sa Daisy a fost abordată de un grup de bărbați albanezi.
 
Un grup de lângă Harry a fost văzut instigând.
Unul dintre bărbați – descris de surse cu “aparență de gangster” – a început să vorbească cu Daisy.

Daisy, sora lui Harry Maguire

Daisy, sora lui Harry Maguire (United Manchester)

Când aceasta l-a refuzat, a fost lovită în braț cu un obiect metalic ascuțit, începând să sângereze și apoi să leșine. Harry a intervenit înainte să înceapă bătaia.
 
O sursă a spus: „Harry a văzut ce se întâmplă și le-a cerut socoteală și atunci situația s-a încins.
 
„A decis să încerce să iasă de acolo și a vrut să cheme un taxi. Dar a ajuns să se certe cu niște ofițeri de poliție sub acoperire și așa a ajuns la secția de poliție locală”.
 
Maguire, în vârstă 27 de ani, și amicii săi au fost, de asemenea, furioși cu o zi mai devreme, după ce personalul barului a refuzat să-i abordeze pe britanicii care l-au ironizat.
 
După arestarea sa, el și-a petrecut restul nopții într-o cameră de detenție la secția de poliție din Mykonos, unde i-a fermecat pe polițiști vorbind cu ei despre fotbal.
 
I-au dus snack-uri căpitanului United până când a fost dus cu feribotul la Syros-ul la ora 14:00, vineri. Și-a petrecut noaptea într-o celulă acolo.
 
Fotbalistul de 190.000 de lire pe săptămână a fost apoi eliberat pe cauțiune și i s-a spus că poate părăsi țara după ce sâmbătă a negat o serie de acuzații de agresiune, abuz verbal și dare de mită.

 

Citește și Harry Maguire, noul căpitan de la Manchester United 

Maguire s-a întors în Marea Britanie duminică.
 
Maguire nu trebuie să participe marți la procesul său din Syros, unde pedeapsa maximă ar putea fi de trei ani de închisoare.
 
The Sun scrie starul ar putea primi în schimb o pedeapsă cu suspendare.
 
 
The Sun a dezvăluit anterior că Maguire și amicii săi au adunat o notă uriașă de  plată în valoare de 63 de mii de lire sterline în doar cinci ore din timpul chefului de trei zile care a dus la încăierare.
 
El a plecat pe insula de vacanță după ce Manchester United s-a prăbușit în Europa League la Sevilla, luând la rând barurile și cluburile cu amicii.
 
Dar el a atras atenția și fanilor rivali, care l-au jignit rău înainte de încăierarea fatală de joi seară.
 
Grupul, inclusiv fotbalistul Ross Barkley, în vârstă de 26 de ani, au consumat băutură scumpă și au mâncat homari.
 
Lor li s-au alăturat, de asemenea, starul insulei Love Island, Chris Hughes, în vârstă 27 de ani, campionul la snooker Judd Trump, de 31 de ani, și fratele lui Harry, Joe, care joacă pentru Accrington Stanley.
 
Maguire și anturajul său au golit sticle de șampanie de epocă, cocktailuri decorate cu artificii și băuturi spirtoase la barul exclusivist de pe plajă SantAnna.
 
Cheltuielile lor uriașe au inclus o sticlă de 18.000 de lire sterline de Dom Perignon Brut 2002.
 
De asemenea, au udat cu o sticlă de 17.000 de lire sterline de șampanie Armand de Brignac, plus 750 de lire pe trei sticle de Jack Daniel’s.
 
Starurile s-au delectat cu homar de  £ 1,200, fripturi de £ 820, precum și platouri meze grecești și rulouri de carne de vită Wagyu.
 
Maguire a plătit o fracțiune din factura totală în principal berea.
 
Jucătorii s-au îmbătat în zona VIP în timp ce dansau pe șezlonguri private, care au costat mai mult de 2.000 de lire pentru a fi închiriate.
 
În seara următoare, lucrurile au luat o întorsătură mai urâtă când Maguire și anturajul său au mers la Barul Cosi din Mykonos.
 
Acolo, Maguire a fost batjocorit de un grup de suporteri ai rivalilor care au scandat „f*** United” și au făcut remarci denigratoare la adresa capacității fundașului.
 
Martorii au susținut, de asemenea, că au făcut referiri dezgustătoare la dezastrul aerian devastator din München din 1958.
 
Imaginile obținute duminică de The Sun arată trei bărbați care gesticulează spre Maguire, care este vizibil deranjat și aparent tensionat.
 
El este văzut plecând și uitându-se la telefonul său în timp ce turiștii rânjind cântă și arată spre el.
 
Cu toate acestea, lucrurile nu au devenit violente.  Mai târziu, Maguire și grupul său se spune că au mers la o petrecere la o vilă privată elegantă închiriată de un om de afaceri grec.
 
Polițiștii au fost chemați în cele din urmă să-l despartă la ora 4.15.

 

Maguire arestat

Harry Maguire escortat de polițiști
 
Un petrecăreț a susținut: „Harry era acolo, dar a reușit să iasă când a venit poliția. Harry se distra cu prietenii lui. Nu s-a purtat urât.”
 
La primele ore ale dimineții de vineri, Maguire și doi prieteni au fost acuzați că s-au certat cu un alt grup și cu polițiștii în fața unui club de noapte.
 
Poliția a declarat că au continuat să se comporte abuziv la secție înainte de a le oferi ofițerilor mită pentru a renunța la caz.

 

Citește și Maguire eliberat de poliția elenă
 
Un purtător de cuvânt al poliției grecești a declarat: „Polițiștii care patrulau în zona Mykonos au intervenit pentru a soluționa o dispută între un grup.
 
Cu toate acestea, trei străini implicați în incident s-au întors împotriva lor, insultând și lovind cu pumnii un ofițer de poliție.

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă