17.9 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Haos în Liga 1: Barajul pentru supraviețuire se joacă înainte de restanțele echipei Dinamo

Federația Română de Fotbal a anunțat imediat după ce CFR Cluj a devenit campioana României numele echipelor ce vor evolua în Cupele Europene și datele de disputare ale meciurilor tur/retur ale barajului de menținere/promovare în Liga Națională.

CFR Cluj va juca în Champions League, Universitatea Craiova, FC Botoșani și FCSB în Europa League iar barajul se va disputa pe 9 și 12 august între formațiile Politehnica Iași, Liga 1, și CS Mioveni, locul 3 în Liga 2.

Decizia luată de Comitetul de Urgență al FRF face ca Dinamo să nu mai poată disputa cele cinci restanțe pe care le are la acest moment, meciuri amânate din cauza numărului mare de infectări cu Covid-19.

Dinamo ocupă acum locul 7, penultimul, direct retrogradabil, în play-out-ul Ligii I şi va mai juca doar meciul cu FC Viitorul, din ultima etapă, fără posibilitate de a părăsi poziţia actuală, având cinci puncte mai puține față de Politehnica Iași.

Liga Profesionistă de Fotbal va avea misiune grea în a stabili modul în care va arăta clasamentul final al play-out-ului, care, ulterior trebuie aprobat de Comitetul Executiv al FRF.

Ultima oră
Pe aceeași temă