10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportHalep va juca pentru al şaselea an consecutiv al Wuhan Open

Halep va juca pentru al şaselea an consecutiv al Wuhan Open

“Abia aştept să revin la Wuhan Open pentru a şasea oară. De fiecare dată când revenim, complexul este mai mare şi mai bun, iar reprezentanţii turneului au mereu grijă de noi, aşa că abia aştept să revin şi joc în faţa extraordinarilor fani de acolo”, a declarat halep.

“Simona a fost un suporter loial al Wuhan Open de la primul turneu şi suntem încântaţi să îi urăm bun venit la întoarcerea ei în calitate de campioană la Wimbledon! Simona a adus mereu cu ea energia şi zâmbetele ei la Wuhan şi a devenit o mare favorită în rândul fanilor Wuhan Open, care vor fi emoţionaţi să o vadă pe campioana de la Wimbledon în acţiune pe teren şi luând parte în activităţile cu suporterii, în timpul evenimentului. Abia aşteptăm să sărbătorim împreună cu ea nu numai ziua ei de naştere, dar şi recentul grand slam câştigat”, a afirmat Li Qiuping, co-directoare a Dongfeng Motor Wuhan Open.

“Toţi am urmărit-o pe Simona jucând două săptămâni incredibile la Wimbledon şi o felicităm pentru realizarea ei remarcabilă. De-a lungul carierei ei, Simona a arătat un mare curaj în victorii şi în înfrângeri şi este o inspiraţie pentru toţi cei care o urmăresc jucând. Suntem încântaţi că Simona a ales să revină la Wuhan Open pentru al şaselea an consecutiv”, a spus Brenda Perry, co-director al competiţiei.

Halep a participat de cinci ori la rând la Wuhan Open, iar cea mai bună performanţă a ei la competiţia chineză a fost calificarea în semifinale, în 2016, când a fost învinsă de Petra Kvitova, cu 6-1, 6-2.

Accidentată, Halep a fost întrecută, în turul al doilea, anul trecut, de Dominika Cibulkova din Slovacia, scor 6-0, 7-5, în turul al doilea, în care a fost acceptată direct jucătoarea română. După acest turneu, Halep a anunţat că suferă de hernie de disc.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...
Ultima oră
Pe aceeași temă