7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportHalep va evolua cu o jucătoare venită din calificări, în turul I...

Halep va evolua cu o jucătoare venită din calificări, în turul I al Madrid Open

Halep, aflată pe partea de tablou a liderului WTA, japoneza Naomi Osaka, pe care o pate întâlni în semifinale, va juca în manşa a doua, dacă se va califica, împotriva învingătoarei dintre britanica Johanna Konta, locul 47 WTA, şi americanca Alison Riske, locul 49 WTA. 

Sportiva din Constanţa mai poate da piept cu germana Julia Goerges, locul 17 şi cap de serie numărul 16, în optimi, şi cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, sau cu australianca Ashleigh Barty, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 9, în sferturi.

Cele mai puternice adversare ale japonezei Osaka de pe primul sfert al tabloului sunt sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5 şi Arina Sabalenka din Belarus, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 10. Câştigătoarea acestui sfert va evolua în semifinale cu cea din sfertul al doilea, pe care joacă Halep.

Pe jumătatea a doua a tabloului, sportiva cehă Petra Kvitova, locul 2 WTA,este principala favorită, urmată de germana Angelique Kerber, locul 4 WTA, olandeza Kiki Bertens, locul 7 WTA, şi americanca Sloane Stephens, locul 8 WTA.

Simona Halep a câştigat în 2017 şi 2016 turneul organziat de Ion Ţiriac, iar anul trecut a ajuns în sferturi.

Tot în primul tur, Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, va evolua cu australianca Ajla Tomljanovici, locul 43 WTA, Irina Begu, locul 96 WTA şi beneficiară a unui wild card, va juca împoriva Iuliei Putinţeva din Kazahstan, locul 41 WTA, iar Sorana Cîrstea, locul 93 WTA, de asemenea prezentă pe tablou cu wild card, va da piept cu americanca Madison Keys, locul 14 WTA.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă