14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportHalep s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros

Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros

Primul set a început echilibrat, dar Simona a jucat mai bine pe final. După 35 de minute, Simona a închis setul, jucătoarea noastră servind foarte bine, fiind agresivă și lovind puternic. Jocul lui Halep a fost unul excelent în acest set, controlând majoritatea game-urilor și reușind două break-uri, grație agresivității și preciziei loviturilor.

Simona Halep a dominat și mai tare setul secund. A controlat autoritar jocul și nu a cedat niciun game. A făcut trei break-uri și a condus cu 5-0. La acest scor, Mertens a forțat și a făcut un break, dar Simona a revenit și a câștigat setul cu 6-1.

13:04 – Probabil din cauza scorului, Simona a slăbit ritmul și își pierde serviciul. Belgianca a făcut primul break din meci, iar scorul devine 5-1 pentru Halep. Servește belgianca.

13:00 – Încă un break la zero pentru Simona. Halep face 5-0 și servește pentru meci.

12:58 – Halep conduce cu 4-0. Adversara, demoralizată complet de evoluția jucătoarei noastre care face cel mai bun meci de până acum la această ediție a turneului din capitala Franței.

12:54 – Belgianca nu are soluții în fața lui Halep. Simona face break la zero și conduce cu 3-0, urmând să servească.

12:52 – 2-0 pentru Simona. Urmează la serviciu Mertens.

12:48 – Debut perfect în setul doi pentru Simona, care începe cu break. 1-0 pentru româncă și urmează la serviciu.

 12:44 – Halep joacă perfect, este concentrată și câștigă majoritatea punctelor. Simona câștigă primul set cu 6-2 în 35 de minute. Setul doi va începe cu Mertens la serviciu.

12:40 – Joc perfect al Simonei care a fructificat prima ocazie de break din game. 5-2 pentru jucătoarea din România.

12:36 – Halep este stăpână pe joc și face 4-2. Va servi jucătoarea din Belgia.

12:32 – 3-2 pentru Simona. Mertens își face serviciul, dar Halep are un break în față și urmează să servească.

12:28 – Halep servește bine și își câștigă serviciul. Jucătoarea noastră face 3-1.

12:23 – Simona reușește break-ul. Halep conduce cu 2-1. Belgianca a avut 3 duble greșeli într-un game care a durat aproape 10 minute. Simona urmează la serviciu.

12:13 – Jucătoarea din Belgia și-a câștigat serviciul și a făcut 1-0. Halep revine repede și egalează.

ACTUALIZARE 12:08 – A început meciul. Servește Mertens.

Dacă la precedentul meci, cel cu germanca Andreea Petkovic, Simona a fost trimisă tocmai pe terenul 18, duelul cu Mertens va avea loc pe Philippe Chatrier. Duelul dintre Halep și Mertens va fi primul al zilei de pe Arena Centrală de la Paris. Tot acolo sunt programate alte trei dueluri: Rafael Nadal – Maximilian Marterer, Serena Williams – Maria Sharapova și Marin Cilic – Fabio Fognini.

Simona Halep și Elise Mertens se vor întâlni pentru a doua oară. Prima confruntare a avut loc tot pe zgură, la Madrid, acolo unde jucătoarea noastră a obținut o victorie lejeră. Halep s-a impus în turul doi în fața belgiencei, în două seturi, 6-0, 6-3. Trebuie însă menționat că Mertens a acuzat atunci probleme de sănătate și a fost foarte aproape chiar să nu intre pe teren.

Sub privire managerului Virginia Ruzici şi ale mamei sale, Tania Halep, românca Simona Halep a făcut astăzi un antrenament intens alături de antrenorul său, Darren Cahill. Dacă numărul 1 mondial a părut foarte concentrată la ceea ce face şi a încercat să dea maximum, australianul a încercat să destindă atmosfera. A fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, a făcut glume şi a lăudat-o pe Simona de câte ori a avut ocazia.Unul dintre exerciţiile pe care Simona a fost pusă să îl execute a fost lovirea unor recipiente aşezate pe colțurile terenului.

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă