15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportHalep, înainte de FedCup: "Vreau să câştig meciurile şi să câştigăm partida...

Halep, înainte de FedCup: “Vreau să câştig meciurile şi să câştigăm partida cu Elveţia”

Simona Halep a declarat, luni seară, pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, unde a sosit pentru partida din FedCup cu naţionala Elveţiei de la sfârşitul săptămânii, că se simte ca acasă la Cluj-Napoca, având încredere că vor avea loc meciuri frumoase.

„Mă simt bine, am muncit foarte mult în aceste două săptămâni, mă simt în formă, să vedem cum va fi la meciuri. Va fi un pic de presiune, dar cred că va fi bine. Deja mă simt ca acasă aici la Cluj, mă bucur că de data asta pot să joc, de fiecare dată când vin, vin bucuroasă, cu încredere, să vedem ce va fi, sper să avem meciuri frumoase. Mă bucur că mulţi oameni vin să ne susţină, este o atmosferă deosebită de fiecare dată când jucăm la Cluj. Vreau numai să câştig meciurile şi să câştigăm partida”, a spus Halep.

Întrebată dacă mai are probleme de sănătate, Halep a răspuns că nu are nicio problemă şi că s-a antrenat foarte bine.

„Sunt gata să încep sezonul de zgură, sper să fie bine. În fiecare zi voi fi la Sala Polivalentă, mă voi antrena”, a subliniat jucătoarea.

Căpitanul nejucător al echipei Elveţiei, Martina Hingis, aflată pentru prima oară în România, a declarat, la rândul său, la sosirea pe aeroportul clujean cu o oră înaintea Simonei Halep, că speră ca, la sfârşitul săptămânii, să fie un tenis mare la Cluj-Napoca, jucătoarele României având o mare experienţă.

 
„Prezenţa Simonei Halep, numărul unu mondial, este dificilă pentru noi, dar în tenis, să joci în FedCup este ceva special. Sper ca echipa mea să dea tot ce poate pe teren, nu avem nimic de pierdut. (…) O respect mult pe Simona Halep, cred că este o mare jucătoare pentru tenisul românesc şi internaţional, este o personalitate”, a spus Hingis.

Hingis şi Halep au fost întâmpinate pe aeroportul clujean de primarul Emil Boc, care le-a dăruit câte un buchet de flori.

Echipele de tenis feminin dintre echipele naţionale ale României şi Elveţiei din FedCup se vor disputa sâmbătă şi duminică în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Cele mai citite

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesională pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA...

Coliban, tun la final de mandat. Primăria Brașov, disperată să dea peste un mil. euro pe un imobil în litigiu

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), se grăbește să încheie o afacere imobiliară profitabilă pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale căror firme...
Ultima oră
Pe aceeași temă