15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportHalep a explicat de ce a refuzat să abandoneze, în ciuda problemelor...

Halep a explicat de ce a refuzat să abandoneze, în ciuda problemelor fizice

La final, cea mai bună jucătoare din lume a explicat de ce nu a vrut să se retragă, în ciuda problemelor fizice evidente.

Deși a suferit o dublă accidentare, la spate și la picior, Halep a decis să continue partida. “Nu am vrut să cedez. Am forțat puțin, pentru că nu mă simțeam bine. Dar cred că e important că am terminat meciul, chiar dacă am pierdut. Am jucat câteva puncte așa cum mi-am dorit și asta e important cu alte turnee mari în față”, a spus Simona la final, potrivit WTA Insider.

Întrebată de ce a acceptat un wildcard pentru turneul de la Moscova, Simo a explicat nevoia unei schimbări în program. Sub nicio formă nu o interesează punctele puse în joc, neținând cu dinții de poziția 1 WTA. “Am vrut să schimb ceva înainte de Singapore. În ultimii ani am pierdut din faza grupelor și acum vreau să merg mai departe. Nu țin la poziția de lider mondial. Dacă e să fiu numărul unu, foarte bine, dar nu muncesc cu gândul la asta. Vreau să joc mai bine și am simțit nevoia de a schimba ceva”, a mai spus numărul unu mondial.

Halep va primi un cec de 14.745 dolari şi 60 de puncte WTA.

Halep este condusă acum de Cibulkova cu 5-2 la partidele directe, şi precedentul meci încheindu-se cu victoria slovacei, în 2016, la Turneul Campioanelor, cu 6-3, 7-6 (5).

 

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă