8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportHagi a condus primul antrenament al lui Farul Constanța

Hagi a condus primul antrenament al lui Farul Constanța

Potrivit site-ului oficial al echipei, Gheorghe Hagi a avut la dispoziție 28 de jucători, printre care și nou venitul Marian Aioani.

Farul Constanța va juca miercuri, de la ora 18.00, primul meci de verificare, la Brașov, pe stadionul Metrom, în compania celor de la SR Brașov.

În cadrul cantonamentului, Farul Constanța mai are programate amicale cu Rapid București, CS Mioveni, Chindia Târgoviște, Csikszereda Miercurea Ciuc și Petrolul Ploiești.

Ultimul joc de verificare înaintea noului sezon va avea loc în 10 iulie, pe teren propriu, de la ora 19.00, cu Cernomore Varna.

Echipele de fotbal Viitorul și Farul Constanța au fuzionat în mod oficial. Anunțul a fost făcut luni în cadrul unei conferințe de presă, iar Primăria Constanța a anunțat că va sprijini noua echipă.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...
Ultima oră
Pe aceeași temă