Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul din Olanda interzice fotbalul până pe 1 septembrie

Federaţia olandeză de fotbal (KNVB) a anunţat că intenţionează să oprească definitiv sezonul competiţional, sub rezerva consultărilor cu UEFA, după decizia guvernului Olandei de a prelungi interzicerea evenimentelor publice majore cu trei luni, până la 1 septembrie.

Share

Rl online 0 comentarii

22.04.2020 - 11:30

"Comisia fotbalului profesionist are intenţia de a nu mai continua disputarea sezonului 2019-2020. KNVB se va consulta cu UEFA, după care va fi luată o decizie", a precizat federaţia batavă într-un comunicat dat publicităţii marţi seara.

Forul fotbalistic olandez a mai adăugat că echipele şi celelalte părţi interesate vor avea o reuniune pe această temă în cursul zilei de vineri.

Olanda urmează astfel exemplul vecinei Belgia, care şi-a anulat deja sezonul, decizie criticată însă de UEFA, care i-a avertizat pe belgieni că este posibil să nu aibă reprezentante în viitoarea ediţie a cupelor europene.

Tot în cursul zilei de marţi, Uniunea europeană de fotbal a emis "o recomandare puternică" în vederea încheierii competiţiilor naţionale, fără să stabilească însă şi un calendar oficial pentru reluarea campionatelor şi cupelor continentale.

Numărul cazurilor confirmate de infectare cu Covid-19 în Olanda a ajuns marţi la 34.134, autorităţile medicale anunţând totodată 165 de noi decese, astfel că numărul total al victimelor noului coronavirus se ridică acum la 3.916 în această ţară.

Comentarii