Griezmann a semnat cu FC Barcelona. Clauză de reziliere record

După multe tergiversări, FC Barcelona a oficializat astăzi transferul atacantului francez Antoine Griezmann, de la Atletico Madrid, el urmând să fie jucătorul echipei catalane în viitoarele cinci sezoane, a anunţat gruparea blaugrana.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.07.2019 - 20:08

„Antoine Griezmann este noul jucător al echipei FC Barcelona”, a menţionat clubul într-un comunicat, precizând că acesta are acum o clauză de reziliere ireală, în valoare de 800 milioane euro.

Vineri la prânz, avocatul jucătorului Antoine Griezmann a fost prezent la sediul Ligii spaniole de fotbal pentru a plăti clauza de reziliere a fotbalistului francez, în vederea transferului său la FC Barcelona. Acesta a plătit clauza de reziliere în valoare de 120 de milioane de euro, care a permis transferul jucătorului în vârstă de 28 de ani de la Atletico Madrid la clubul catalan. Transferul nu se putea efectua decât după oficializarea acestei plăţi.

Clubul Atletico Madrid deschisese o procedură disciplinară împotriva lui Griezmann, după ce internaţionalul francez nu s-a prezentat duminică la antrenamente, pentru a accelera transferul. De asemenea, zilele trecute au existat tensiuni între gruparea madrilenă şi Barcelona în legătură cu acest caz.

Venit în 2014 la Atletico de la Real Sociedad, Antoine Griezmann avea contract până în 2023 cu gruparea din capitala Spaniei.

Comentarii