5.3 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSportGrav accident în Raliul Brașovului. Un automobil a intrat într-un cap de...

Grav accident în Raliul Brașovului. Un automobil a intrat într-un cap de pod

Un automobil care participa, vineri, la Raliul Braşovului a derapat și a ciocnit un cap de pod, anunță Federația Română de Automobilism Sportiv.

În mașină se afla un echipaj bulgar, cu numărul 501, format din pilotul Nikola Mishev și copilotul Yanaki Yanakiev. În urma accidentului, copilotul Yanaki Yanakiev a avut nevoie să fie descarcerat, după care a fost preluat de un elicopter SMURD.

Federația Română de Automobilism Sportiv precizează că prima echipă de salvatori a ajuns la mașina avariată în 90 de secunde de la lansarea semnalului SOS.

Update: Yanaki Yanakiev a ajuns la Spitalul Județean Târgu Mureș, a fost stabilizat, fiind diagnosticat cu fractură la…

Publicată de Federatia Romana de Automobilism Sportiv pe Vineri, 26 martie 2021

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

ASF respinge numirea lui Septimiu Stoica membru în CA al Bursei Române de Mărfuri. Societatea condusă de Gabriel Purice, abonată la sancțiuni

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a respins învestirea economistului Septimiu Stoica în Consiliul de Administrație (CA) al Bursei Române de Mărfuri (BRM), societate controlată...

Ce este și cum arată “lerul” – Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Ce este și cum arată "lerul" - Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți pentru un vot cunoscut deja

Dacă România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți ar fi riscat să obțină un vot pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă