Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Goran Ivanisevic sare în apărarea lui Djokovic

Fostul mare tenisman sârb Goran Ivanisevic, directorul turneului "Adria Tour" şi antrenorul liderului mondial, i-a luat apărarea lui Novak Djokovic, care a fost atacat din toate părțile după ce mai mulți jucători care au participat la turneu s-au infectat cu COVID-19.

Share

Rl online 0 comentarii

25.06.2020 - 19:47

 

"Este uşor să fim cei mai inteligenţi din lume acum. Novak a încearcat să facă un lucru bun, ceva ce avea un caracter umanitar, după ce cu toţii am fost închişi timp de trei luni. Eu pot să accept critica conform căreia nu aveam nevoie de o sărbătorire a evenimentului şi de o petrecere într-un bar de noapte în Belgrad. Dar, nimeni nu a fost forţat să se distreze, să danseze, să-şi scoată tricourile, să profite de muzică", a spus Ivanisevic pentru canalul sportiv balcanic Sportklub.

"Încă o dată, cine poate avea certitudinea că infecţia a început acolo? Marko Paniki, antrenorul de fitness al lui Novak Djokovic, nu a fost la petrecere, dar este pozitiv. Eu am fost cu Novak la Belgrad în fiecare zi, ca şi la Zadar, iar el este pozitiv la coronavirus şi eu nu. Poate cineva să-mi explice asta? Sau cum este posibil ca Miljan Amanovic, fizioterapeutul lui Novak, să trateze cotul lui Grigor Dimitrov la Zadar, iar testul său a ieşit negativ", a adăugat Goran Ivanisevic.

Marţi, sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial, a anunţat că a fost testat pozitiv la Covid-19 în cadrul turneului caritabil pe care l-a organizat în Balcani.

Pe lângă "Nole", bulgarul Grigor Dimitrov (19 ATP), croatul Borna Coric (33 ATP) şi sârbul Viktor Troicki (184 ATP) au fost la rândul lor infectaţi în cursul aceleiaşi competiţii, unde puţini spectatori au purtat măşti de protecţie, iar jucătorii s-au îmbrăţişat pe teren sau într-un bar de noapte, fără nicio restricţie de contact.

Comentarii