Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Goran Ivanisevic a recunoscut că este infectat cu noul coronavirus

Croatul Goran Ivanisevic, actualul antrenor al sârbului Novak Djokovic, a recunoscut pe reţelele de socializare că a fost testat pozitiv la Covid-19, dar că este asimptomatic.

Share

Rl online 0 comentarii

26.06.2020 - 18:53

''Din păcate, după două teste negative în ultimele zece zile, tocmai am aflat rezultatul celui de-al treilea test, azi, care este pozitiv la Covid-19. Vreau să-i informez pe toţi cei care au fost în contact cu mine despre faptul că sunt pozitiv la Covid-19, astfel încât să facă tot ce este necesar pentru a se proteja pe ei şi pe apropiaţii săi '', a scris Ivanisevic, campion la Wimbledon în 2001.

Ivanisevic a devenit ultimul caz cunoscut de infectare printre participanţii, jucători sau antrenori, de la Adria Tour, mini-circuit care a fost anulat duminica trecută, cu prilejul turneului croat de la Zadar, după ce bulgarul Grigor Dimitrov a anunţat că este pozitiv. De atunci, însuşi Novak Djokovic, organizatorul evenimentului, soţia lui, preparatorul lui fizic, sârbul Viktor Troicki, croatul Borna Coric, antrenorul lui Dimitrov şi un şofer care îi transporta pe jucători la Zadar au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Adria Tour, care a debutat la Belgrad pe 12 iunie şi urma să aibă turnee în Croaţia şi Bosnia, avea ca obiectiv strângerea de fonduri pentru acţiuni caritabile, dar şi pentru a-i ajuta pe jucători să-şi intre în ritm după o pauză forţată.

Comentarii