Gigi Becali, după demisia lui Răducan: Nu vine MM Stoica!

Patronul FCSB, Gigi Becali, a respins posibilitatea ca Mihai Stoica să revină pe postul de director sportiv, după plecarea lui Narcis Răducan.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.11.2019 - 15:11

"Nu şi-a dat demisia, am reziliat contractul de comun acord. Asta nu înseamnă că vine MM, m-am blocat când am văzut declaraţiile lui Narcis, că fanii vor migra către Steaua Armatei dacă vor promova în Liga 1. Declaraţia asta pur şi simplu m-a blocat. Sunt supărat pentru că, de când e la noi, nu a apărat clubul deloc, în sensul în care am fost dezavantajaţi de arbitri şi el a spus că arbitrajul a fost bun. Nu le lua apărarea nici jucătorilor, nici clubului, de azi nu mai am nevoie de director sportiv. Când am spus că a fost penalty la Tănase, Narcis a zis că e scos penalty-ul de Tănase, că în Champions League nu se da aşa ceva. L-am chemat la palat şi am reziliat contractul cu el", a declarat Becali.

Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a declarat că a decis să plece de la echipă după ce patronul Gigi Becali i-a reproşat "anumite chestii puerile".

"Am avut o discuţie cu domnul Becali şi am simţit că e mai bine să fac un pas în spate. Dacă nu mai e nevoie de mine ce rost are să stau? Mi-a reproşat anumite chestii puerile. De exemplu, de ce nu m-am luat de arbitri la meciul cu Chindia Târgovişte, de ce am spus că în Champions League nu se dădea penalty la Tănase şi că de ce am spus că CSA Steaua va avea mai mulţi fani dacă va ajunge în Liga 1. Sunt motive puerile şi e inutil să le comentez. Îi mulţumesc pentru această perioadă atât dânsului, cât şi celor de la echipă. Mă bucur că am pus umărul alături de colegii din staff şi de jucători să ducem Steaua în fruntea clasamentului. Noi am luat-o din subsolul clasamentului şi-am dus-o din nou play-off. A fost o experienţă specială pentru mine. Le urez baftă celor de acolo, viaţa merge înainte”, a declarat Narcis Răducan, care va continua ca analist sportiv la TV DigiSport. 

Narcis Răducan a venit la FCSB ca director sportiv în august, după plecarea lui Mihai Stoica.

În vârstă de 44 de ani, Răducan a mai ocupat funcţii de conducere, între altele, la cluburile Oţelul Galaţi, Astra Giurgiu, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureş.

Comentarii