Gigi Becali (Foto: medium.com)

Gigi Becali anunță că se retrage din fotbal în semn de protest după victoria lui Burleanu

După ce Răzvan Burleanu a fost ales președinte al Federaţiei Române de Fotbal pentru încă patru ani, patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că se retrage din fotbal, în semn de protest.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 19.04.2018 - 11:38

Finanţatorul vicecampioanei a anunțat miercuri seară, la postul Antena 3, că în cursul zilei de joi va apărea şi comunicatul oficial prin care confirmă că a făcut un pas în spate.

”Nu mă mai implic, nu mai am niciun fel de tangenţă. Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atât timp cât se întâmplă ce se întâmplă în fotbal, când e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face. Am luat această hotărâre. Mâine apare comunicatul. Clubul va trimite la Federaţie şi la Ligă hotărârea mea, ca să nu mai fiu considerat factor de decizie la Steaua. Asta am decis, după ce a ieşit Burleanu preşedinte. Dacă vreţi este şi un protest, dacă ne comandă fotbalul feminin şi futsalul… Nu mai vreau să mă pronunţ şi să fac păcate. Un lucru este clar. E clar că (Răzvan Burleanu) a avut sprijin şi de la dânşii (n.r. - SRI). Eu spun ce am citit. E clar că s-a folosit şi de funcţie”, a susținut, miercuri seară, Gigi Becali, la Antena 3.

FCSB s-a numărat printre cluburile care l-au susţinut pe Lupescu. Rivala din Liga 1, CFR Cluj, i-a acordat votul lui Burleanu - aflat în funcția de președinte al FRF din 2014.

Comentarii