Gigi Becali a făcut anunțul! Ce fotbalist a transferat la FCSB

Fundaşul echipei de fotbal FC Botoşani, Andrei Miron, va evolua pentru FCSB începând cu play-off-ul Ligii I, a anunţat, miercuri, finanţatorul grupării bucureştene, Gigi Becali, după întâlnirea avută cu jucătorul.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.01.2020 - 20:20

Miron va mai evolua pentru FC Botoşani în 3 din cele 4 partide rămase din sezonul regulat, tranzacţia urmând să intre în vigoare de la 17 februarie, ultima zi a perioadei de transferuri.

"Să vedem cum o să facem, am vorbit cu Iftime (Valeriu Iftime, finanţatorul echipei din Botoşani, n. red.) şi el vrea să îl ţină să mai joace cât poate acolo, adică încă 2-3 meciuri. Deci o să rămână cu Botoşani, dar o să facem actele de acum. O să mai joace 2-3 meciuri după care o să vină la noi. În play-off va fi la noi. Miron vine gratis şi ia el 30%. E o afacere bună. L-am vrut mai demult pe Miron... şi pe Burcă l-am vrut, dar uite că nu l-am luat", a afirmat Becali.

Finanţatorul FCSB a menţionat că în această pauză competiţională e posibil mai fie transfere un atacant. "E posibil să mai vină un jucător, dar în funcţie şi de ce dăm. E vorba să dau pe cineva (n.r. - să vândă un jucător), dar nu spun cine. Deci dacă pleacă cineva, vine altcineva. Atacant este", a precizat Becali, lăsând să se înţeleagă faptul că este vorba despre Harlem Gnohere, jucător care are oferte de transfer de la cluburi din Bulgaria şi zona arabă.

În vârstă de 25 de ani, Andrei Miron a mai evoluat în cariera sa de până acum doar pentru formaţia Oţelul Galaţi.

Comentarii