6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportGică Hagi, înaintea meciului cu Chindia: „Nu suntem la capacitate maximă”

Gică Hagi, înaintea meciului cu Chindia: „Nu suntem la capacitate maximă”

„Ăsta este programul, trebuie să ne adaptăm. Avem o deplasare dificilă. Avem rezultate bune cu Chindia, o echipă care joacă fotbal, care stă bine în teren, are un antrenor bun, un fost mare jucător şi cu experienţă bogată. Ştiu că va fi dificil, sper să jucăm bine şi să venim cu puncte acasă. A început competiţia, sunt meciuri importante şi trebuie să avem rezultate. Acestea sunt gândurile mele şi trebuie să le transmit şi jucătorilor. Vom face nişte schimbări pentru că încă suntem la început. Nu avem ritmul şi intensitatea jocului şi trebuie să folosesc tot lotul pe care îl am. Cei care intră sper să joace bine şi să arate că o pot face la fel de bine ca şi ceilalţi în meciul de acasă cu Iaşi. Suntem la început de drum, nu suntem la capacitate maximă şi atunci trebuie să ne folosim tot lotul. Am încredere în cei care intră că vor face un meci bun”, a declarat Hagi.

Tehnicianul spune că obiectivul echipei sale este să câştige fiecare dintre cele 12 partide rămase de jucat din play-out-ul Ligii 1.

“Deocamdată am jucat un meci din cele 12, fiecare meci îl luăm în parte, îl analizăm bine, încercăm să fim concentraţi sută la sută să ne atingem obiectivul. Iar obiectivul este să câştigăm fiecare meci. Noi vrem să marcăm goluri multe, să impunem ritmul, ne-a ieşit de multe ori şi asta vrem să facem în continuare”, a mai spus Gheorghe Hagi.

Partida Chindia Târgovişte – FC Viitorul, din cadrul etapei a 4-a a play-out-ului Ligii 1, se va disputa miercuri, de la ora 20:00.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă