16.7 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSportGest superb făcut de Josip Ilicic, în contextul pandemiei de COVID-19

Gest superb făcut de Josip Ilicic, în contextul pandemiei de COVID-19

“Şi noi suntem alături de voi, îngerii noştri, pentru a câştiga cel mai important meci”, a spus atacantul sloven, care a donat mingea spitalului “Papa Ioan al XXIII-lea” din Bergamo, după cum a anunţat clubul lombard.

Ilicic a înscris toate golurile Atalantei în victoria de marţi de la Valencia (4-3) din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Formaţia lui se impusese în tur cu 4-1.

Gian Piero Gasperini, antrenorul Atalantei, a lansat un apel pentru donaţii către spital, astfel încât acesta să se poată echipa.

Căpitanul lui Napoli, Lorenzo Insigne, a donat 100.000 de euro unui spital din Napoli, iar fundaşul lui Juventus, Leonardo Bonucci, 120.000 de euro unui spital din Torino.

Campionatul Italiei este suspendat cel puţin până pe 3 aprilie. Mai mulţi jucători ai unor cluburi de primă divizie au fost depistaţi pozitiv la noul coronavirus. Medicii cluburilor din Serie A s-au pronunţat sâmbătă împotriva reluării rapide a antrenamentelor.

Italia este ţara cea mai afectată de virus după China, cu 21.175 de cazuri înregistrate şi 1.441 de morţi, potrivit ultimului bilanţ publicat sâmbătă.

 
 
Cele mai citite

Aeroport evacuat! Alertă cu bombă la Chișinău, a doua în două zile

Un zbor de la Londra către Chișinău a fost nevoit să schimbe ruta de urgență, îndreptându-se către aeroportul din Iași, după ce aeroportul din...

Jurnalismul european reflectă provocările societății contemporane: Abuzuri, Traume și Sănătate Mentală

În cadrul celei de-a 12-a ediții a European Press Prize, 25 de povești din cinci categorii au fost nominalizate, din care mai mult de...

Compania de RCA a statului promisă de un an nu este nici acum înființată

După falimentul Euroins din martie 2023, ASF promitea măsuri mai dure pentru jucătorii din piață și înființarea unei companii românești de stat care să...
Ultima oră
Pe aceeași temă