Gary Lineker a intrat în autoizolare

Fostul internaţional englez Gary Lineker a intrat în autoizolare, după ce fiul său George, 28 ani, a prezentat simptome de infecţie cu virusul Covid-19.

Share

Rl online 0 comentarii

23.03.2020 - 16:57

Lineker, 59 ani, prezentatorul emisiunii The Match of the Day de la BBC 1, a dezvăluit pe Twitter că fiul său şi-a pierdut simţul gustului şi al mirosului, simptome asociate cu noul coronavirus, alături de febră şi tuse persistentă, potrivit portalului ForForTwo.

''În autoizolare, după ce George Lineker a prezentat simptome. Nu sunt unele regulate, dar şi-a pierdut complet simţul gustului şi al mirosului. Ciudat e că aceste simptome nu au fost subliniate prea mult. Sunt de aproape o săptămână şi mi-am dedicat timp pentru mine. Am fost vigilent, spălarea mâinilor/distanţare, dar sunt în izolare. Merită să fii atent dacă îţi pierzi simţul gustului sau al mirosului. Nu poţi avea virusul fără să ştii. Am verificat toate acestea cu un medic, înainte de a împărtăşi informaţia. Staţi în siguranţă'', a scris Gary Lineker, care deţine recordul de goluri marcate de un englez la Cupa Mondială (10).

Emisiunea Match of the Day nu a mai fost difuzată de la 14 martie, din cauza suspendării Premier League, dar a revenit sâmbăta trecută sub forma unui podcast televizat.

Marea Britanie a raportat până duminică 5.683 cazuri pozitive la virusul Covid-19 şi 281 decese.

Comentarii