11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportGalatasaray Istanbul s-a impus în derby-ul Turciei

Galatasaray Istanbul s-a impus în derby-ul Turciei

Fener a deschis scorul în urma unei lovituri de la 11 m, transformată de Max Kruse (21), însă Galatasaray a restabilit egalitatea cu cinci minute înainte de pauză prin Ryan Donk (40). Elevii antrenorului Fatih Terim au mai punctat apoi de alte două ori pe parcursul reprizei secunde, prin Radamel Falcao (80 – penalty) şi Henry Onyekuru (90).

Oaspeţii au încheiat meciul în 10 jucători, după eliminarea lui Younes Belhanda, care a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 84.

Ultima victorie a lui Galatasaray pe stadionul lui Fenerbahce data din 22 decembrie 1999, când Cim Bum s-a impus cu 2-1 în faţa “eternei” sale rivale.

Graţie succesului de duminică, al şaselea consecutiv în campionat, trupa lui Terim a egalat la puncte (45) liderul Trabzonspor, care a remizat sâmbătă pe terenul lui Beşiktaş (2-2). Fenerbahce ocupă poziţia a şasea în clasament, cu 38 de puncte.

Gazişehir Gaziantep, echipa antrenată de românul Marius Şumudică, se află pe locul nouă, cu 31 de puncte, după ce a terminat la egalitate partida disputată în deplasare cu Goztepe (1-1).

Cele mai citite

Zgonea (ANCOM): Sectorul de poştă şi curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro

Sectorul de poştă şi curierat este în plină dezvoltare şi ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Aproape 100 de persoane sunt încă date dispărute după atacul de la Moscova

În jur de 95 de persoane sunt încă dispărute după atacul de săptămâna trecută din apropierea Moscovei, când bărbați înarmați au deschis focul la...
Ultima oră
Pe aceeași temă