FRF reduce salariile angajaților cu 20%

Pandemia de coronavirus a determinat Federaţia Română de Fotbal (FRF) să ia decizia de a reduce salariile tuturor angajaților cu un procent de 20%.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

Actualizat: 03.04.2020 - 10:35

Măsura a fost pusă în aplicare începând cu data de 1 aprilie, iar printre cei care vor primi mai puțini bani se numără inclusiv Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale, și Adrian Mutu, antrenorul formației de tineret a României.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, afirmă că decizia constituie o datorie faţă de membrii afiliaţi: „Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu ştie în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce ştiu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a FRF, am luat decizia să reducem pentru toţi angajaţii FRF salariile cu 20%. Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie faţă de noi înşine şi colegii noştri, faţă de membrii afiliaţi şi parteneri, faţă de suporteri şi, în primul rând, faţă de viitorul fotbalului românesc”.

Oficialul FRF a dat asigurări că instituția pe care o conduce este în contact permanent cu autorităţile naţionale, precum şi cu forurile fotbalistice internaţionale, şi e pregătită să ia în continuare cele mai potrivite decizii în beneficiul fotbalului autohton.

În acest moment, toate competiţiile fotbalistice din România sunt întrerupte cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă, această hotărâre fiind luată printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al FRF.

Comentarii