Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FRF, decizie în privința numelui Petrolul Ploiești

Comitetul Executiv al FRF a aprobat în unanimitate ca ACS Petrolul 52 Ploieşti să poată participa în competiţiile interne sub denumirea de Petrolul Ploieşti.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 30.08.2018 - 17:32

"Aprobă cu unanimitate de voturi ca ACS Petrolul 52 Ploieşti să participe în competiţiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Petrolul Ploieşti", se arată pe site-ul FRF.

Comitetul Executiv a mai aprobat cu unanimitate de voturi mandatarea preşedintelui FRF pentru a discuta/negocia cu jucătorii echipei naţionale încheierea contractului cu aceştia pentru campania de calificare pentru Euro 2020.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat decizia Comitetului de Urgenţă din 3 august, care aduce unele modificări ROAF, între care se numără aceea de obligare a cluburilor din Liga I de a folosi doi jucători sub 21 de ani, eligibili pentru echipa naţională. Această măsură a fost criticată vehement de FCSB, care, prin vocea lui Gigi Becali, a anunţat că o va ataca la TAS.

"Începând din sezonul 2019 – 2020, echipele din Liga 1 (n.r.- trebuie) să folosească doi jucători U21 formaţi la nivel naţional, eligibili pentru echipa naţională a României ca jucători titulari şi să utilizeze efectiv, pe toată durata jocurilor un jucător U21 format la nivel naţional, eligibil pentru echipa naţională a României", se arată la articolul respectiv din ROAF.

 

Comentarii

loading...