Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FRF: Curtea de Apel Bucureşti a respins definitiv solicitările de daune ale FC U Craiova SA

Curtea de Apel Bucureşti s-a pronunţat în mod definitiv în sensul respingerii solicitărilor de daune cerute Federaţiei Române de Fotbal de Fotbal Club U Craiova SA, patronată de Adrian Mititelu, informează FRF.

Share

Rl online 0 comentarii

12.06.2019 - 00:02

Demersul judiciar, în urma căruia Adrian Mititelu spera să obțină suma de 300 de milioane de euro din partea Federației Române de Fotbal, ca urmare a faptului că Universitatea Craiova a fost exclusă din campionat acum 8 ani, s-a încheiat în favoarea celor de la Casa Fotbalului.

După 8 ani de litigii, pretenţiile Fotbal Club U Craiova SA, susţinute pe calea unei suite întregi de demersuri procesuale, sunt dovedite în mod irevocabil ca neîntemeiate, adaugă FRF.

Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă încă o dată adeziunea faţă de principiul legalităţii ca fundament al oricăror demersuri pe care le întreprinde în activitatea sa.

 

 

Comentarii