5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFOTO: Emma Răducanu pe vremea când se poza cu Halep și se...

FOTO: Emma Răducanu pe vremea când se poza cu Halep și se visa campioană

Emma Răducanu este cel mai pronunțat nume al momentului. Jucătoarea britanică de numai 18 ani scrie istorie după ce a câștigat finala de grand slem de la US Open.

Simona Halep este idolul Emmei Răducanu și de mică se visa campioană. Cele două s-au pozat în urmă cu mulți ani.

,,O fotografie cât toate cuvintele! Un copil, Emma Raducanu, alături de idolul său din tenis. Îndrăznește sa crezi! Doar de tine depinde să ajungi unde ți-ai propus!”, este postarea lui Ciprian Marica.

Părinții Emmei nu au putut fi prezenți alături de ea, însă au susținut-o de la distanță.

”Am vorbit cu părinţii mei. Nu vorbim prea mult despre tenis împreună. În aceste momente, ei vor mai ales să ştie cum sunt. Mi-aş fi dorit să fie aici pentru a sărbători împreună, dar mă privesc de acasă şi sunt mândri.

Tatăl meu mi-a spus: ‘Eşti chiar mai puternică decât credea tatăl tău! M-a liniştit. El este foarte greu de mulţumit, dar acum am reuşit”, a dezvăluit Emma.

Emma Răducanu a învins-o pe Leylah Fernandez, scor 6-4, 6-3, și a câștigat ediția 2021 a US Open.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă