FOTO: FRF

Fotbaliștii României s-au uitat la televizor în loc să joace. Nu le-a plăcut ce au văzut

Fotbaliștii selecționatei României au vizionat meciul dintre Austria și Irlanda de Nord la ora la care ar fi trebuit să fie pe teren contra Norvegiei, meci anulat de UEFA din cauza unui caz de Covid-19 în tabăra norvegienilor.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 16.11.2020 - 10:07

Jucătorii echipei naționale a României și-au dorit ca Irlanda de Nord să încurce socotelile echipei de pe primul loc din grupa de Liga Națiunilor, formația Austriei.

Magennis a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 75 însă bucuria din tabăra „tricolorilor”, strânși în fața televizoului, a durat doar 6 minute, gol egalizator marcat de Schaub. Cu trei minute înainte de final Austria a reușit să înscrie golul victoriei prin Grbic și Austria conduce cu 12 puncte grupa din care face parte și România.

Chiar în eventualitatea unei victorii la masa verde cu Norvegia și a unui succes obținut la Belfast, România nu mai poate prinde decât locul 2 în grupă, funcție și de rezultatul partidei dintre Norvegia și Austria.

În acest moment Norvegia se află pe locul 2, cu 9 puncte, România ocupă locul 3 cu 4 puncte iar Irlanda de Nord ultima poziție cu un singur punct, clasament în care nu este luat în calcul rezultatul partidei România – Norvegia.

Comentarii