15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportFotbaliștii de la Juventus au început antrenamentele

Fotbaliștii de la Juventus au început antrenamentele

Chiellini a fost al doilea jucător din lotul grupării torineze care a sosit la Juventus Center, după mijlocaşul galez Aaron Ramsey.

Coordonatorul de joc bosniac Miralem Pjanic şi fundaşul Leonardo Bonucci au venit la rândul lor la centrul de pregătire, după ce guvernul italian a autorizat cluburile de fotbal să reînceapă pregătirile în aşteptarea reluării sezonului în Serie A.

“Antrenamentele se vor relua în mod individual, cu sosiri eşalonate pentru a permite respectarea regulilor în vigoare”, a precizat clubul Juventus într-un comunicat.

Jucătorii campioanei Italiei au fost testaţi în cursul zilei de luni şi doar o parte dintre ei s-au prezentat marţi la centrul de antrenament de la Continassa, pentru a-şi relua în mod oficial pregătirile, a adăugat Juve.

Revenirea la antrenamente a lui Cristiano Ronaldo este însă mai incertă, după ce portughezul a stat o lună şi jumătate în izolare pe insula Madeira, pe care a părăsit-o împreună cu familia sa, la bordul unui avion privat, care a sosit luni seara la Torino.

Graţie testelor rapide de depistare a noului coronavirus, clubul Juventus speră să evite ca jucătorii săi să fie obligaţi să stea două săptămâni în carantină după revenirea în Italia, susţine presa din peninsulă.

În afara lui Juventus, alte cluburi din Serie A, Atalanta, Bologna şi Udinese, şi-au reluat marţi antrenamentele individuale, în timp ce Sassuolo şi Lecce au făcut acest lucru încă de luni.

În ceea ce priveşte antrenamentele colective, în schimb, fotbalul italian va trebui să aştepte până pe 18 mai, a avertizat ministrul Sportului, Vincenzo Spadafora, al cărui guvern luptă împotriva pandemiei care a ucis peste 29.000 de persoane în peninsulă.

Cele mai citite

Cum își schimbă Nicușor Dan aspectul fizic, în timpul campaniilor electorale. FOTO

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pare să fie extrem de preocupat de aspectul său fizic, în perioada campaniilor electorale, când dorește să pară...

Se schimbă legea creditelor. Dobânzile nu pot fi mai mult decât dublul sumei împrumutate

Legea care plafonează dobânzile practicate de instituțiile financiare nonbancare și limitează creanțele pe care le solicită recuperatorii a fost votată azi în plenul Camerei...

Israelul a efectuat raiduri aeriene în orașele din nord-estul Libanului

Israelul a efectuat raiduri aeriene în apropierea orașelor Ras Baabelk și Hermel din nord-estul Libanului, au declarat patru surse de securitate pentru Reuters. Israelul a...
Ultima oră
Pe aceeași temă