VIDEO FOTO Doliu în fotbalul românesc. Un mare internațional a murit

Fostul fotbalist Nicolae Lupescu, tatăl lui Ionuț Lupescu, care a jucat în echipa naţională a României la Campionatul Mondial din Mexic, a murit la vârsta de 76 de ani, a anunţat, miercuri, Flori Lupescu, nora fostului internaţional român.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 06.09.2017 - 11:57

Fostul fotbalist Nicolae Lupescu, tatăl lui Ionuț Lupescu, care a jucat în echipa naţională a României la Campionatul Mondial din Mexic, a murit la vârsta de 76 de ani, a anunţat, miercuri, Flori Lupescu, nora fostului internaţional român, potrivit Mediafax.

"Dumnezeu să te odihnească în pace, Culae Lupescu!", a notat soţia lui Ionuţ Lupescu, pe pagina personală de Facebook.

Nicolae Lupescu, care a evoluat atât în dreapta, cât şi în centrul apărării, a fost prezent cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1970, organizat în Mexic, performanţă pentru care în martie 2008 a fost decorat cu Ordinul "Meritul Sportiv", clasa a III-a. El a strâns 21 de selecţii şi două goluri la echipa naţională.

La nivel de club, Nicolae Lupescu a jucat la Rapid Bucureşti şi Admira Wacker (Austria). După retragerea din activitate, a antrenat la Rapid, între 1978 şi 1980, respectiv 1985-1986.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...