15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportFotbalVictor Osimhen, pe val în Italia. Ce premiu a cucerit golgheterul din...

Victor Osimhen, pe val în Italia. Ce premiu a cucerit golgheterul din Serie A

Atacantul nigerian al echipei SSC Napoli, Victor Osimhen, a fost desemnat cel mai bun sportiv străin din Italia, informează Gazzetta dello Sport, citată de Agerpres.

Actualul golgheter din Serie A, cu 19 goluri marcate în 21 de partide, a intrat în posesia premiului decernat de Asociaţia presei străine din Italia.

La evenimentul care a avut loc luni seara la Roma, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost însoțit de preşedintele clubului SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis.

SSC Napoli, liderul autoritar din Serie A, este la un pas de calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins în deplasare, cu 2-0, formaţia germană Eintracht Frankfurt în prima manşă a optimilor de finală. Returul este programat pe 15 martie, în Italia.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă