7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportFotbalUniversitatea Craiova, lovitură pe piața transferurilor! „Leii” din Bănie l-au „repatriat” pe...

Universitatea Craiova, lovitură pe piața transferurilor! „Leii” din Bănie l-au „repatriat” pe Alexandru Mitriță

Universitatea Craiova a dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor după a reușit să îl „repatrieze” pe internaționalul român Alexandru Mitriţă, fotbalist care a activat sezonul recent încheiat la gruparea saudită Al-Raed.

Anunțul a fost făcut chiar de jucător, la revenirea în țară. Acesta a declarat că a semnat un contract valabil trei ani cu gruparea din Bănie, pentru care a mai activat în trecut.

„Am semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil trei ani. Sunt foarte bucuros. Se ştie foarte bine ce înseamnă pentru mine această echipă, acest oraş, aşa că sunt foarte bucuros că am făcut această alegere. Am avut şi alte oferte, dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. Sunt foarte bucuros că m-am întors acasă şi aştept cu nerăbdare să începem antrenamentele. Alegerea aş fi făcut-o şi anul trecut, atunci am fost foarte aproape. Însă nu s-a putut. Iar anul acesta am zis că nu voi mai rata şansa. Aceşti patru ani petrecuţi în străinătate au avut şi momente bune şi mai puţin bune. Însă sunt bucuros că am putut învăţa din ceea ce am experimentat”, a declarat Mitriţă la întoarcerea din Arabia Saudită.

El a menţionat că îşi doreşte să pună umărul la câştigarea titlului de către Universitatea Craiova în următorul sezon.

„Nu este niciun pas înapoi să mă întorc în campionatul intern. Noi trebuie să tragem tare să nu mai facem greşeala din acest sezon, adică să nu ne calificăm în cupele europene. Sunt convins că împreună vom avea rezultate foarte bune. Am venit cu gândul să mă lupt la titlu. Această echipă, acest oraş merită să se bată pentru câştigarea campionatului şi să câştige din nou trofeul. M-aş bucura tare mult să pun şi eu umărul la realizarea acestui lucru”, a precizat Mitriţă.

Mitriţă, care a împlinit 28 de ani, s-a transferat în februarie 2019 de la Universitatea Craiova la New York City FC. După aproximativ un an petrecut la gruparea americană, jucătorul român a fost împrumutat la Al-Ahli Jeddah (Arabia Saudită), apoi la PAOK Salonic (Grecia) şi ultima oară la Al-Raed (Arabia Saudită).

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Liberalii Nicu Bitea și Cosmin Șandru, achitați de ICCJ în faimosul proces cu deputatul AUR, Titi Stancu

După doi ani și jumătate de la plângerea făcută de parlamentarul AUR Titi Stoica împotriva domnilor Nicu Bitea și Cosmin Șandru, din PNL Timiș,...

Aproape 80 de percheziții, în 4 județe și în Capitală, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Prejudiciu de aproape 13 mil. euro

Aproape 80 de percheziţii au loc în această dimineaţă în 14 judeţe şi în Capitală, într-o cauză ce vizează destructurarea a două grupuri infracţionale...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...
Ultima oră
Pe aceeași temă