17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleTAS a confirmat că FC Viitorul este campioana României. Cristian Bivolaru: Colegii...

TAS a confirmat că FC Viitorul este campioana României. Cristian Bivolaru: Colegii mei au pus şampania la rece

UPDATE 12.52: Directorul general al clubului Viitorul, Cristin Bivolaru, a declarat, pentru Mediafax, că echipa se bucură pentru decizi TAS.

„Da, este adevărat, s-a decis. Colegii mei au pus şampania la rece. Ne bucurăm că TAS nu a schimbat ce s-a întâmplat pe teren, pentru că noi suntem campionii României. Eu rămân în Elveţia pentru tragerea la sorţi de mâine (n.r. – vineri, 14 iulie), unde sperăm să avem din nou noroc", a declarat directorul general al clubului Viitorul, Cristian Bivolaru, pentru Mediafax.


FC Viitorul rămâne campioana României, așa cum s-a validat în Comitetul Executiv al FRF, în data de 5 iunie 2017, a decis, joi, Tribunalul Sportiv de la Lausanne, informează FRF, citat de Agerpres.

Cazul a fost judecat ca urmare a solicitării clubului FC FCSB. Cele două formații au încheiat campionatul la egalitate de puncte, 44, iar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe dintre cele două în play-off-ul campionatului.

FCSB a cerut TAS să constate că interpretarea prevederilor art 27.3 din ROAF ar trebui să fie diferită de varianta de interpretare stabilită de FRF și LPF, precizând faptul că în cazul egalității de puncte, ar trebui luate în considerare rezultatele dintre cele două echipe din sezonul 2016-2017 (sezon regulat + play-off).

Astăzi (joi), Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul depus de clubul FC FCSB în data de 6 iunie 2017 și a confirmat decizia Federației Române de Fotbal din data de 5 iunie 2017, când s-a validat clasamentul Ligii 1, precizează FRF.

Cele mai citite

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...

România, a doua cea mai mare creștere a intenției de vot la europarlamentare

România a înregistrat a doua cea mai mare creştere a intenţiei de vot la alegerile europene din acest an faţă de 2019, după Cehia,...
Ultima oră
Pe aceeași temă