4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleSex, sânge şi fotbal

Sex, sânge şi fotbal

Un caz macabru implicând un star al fotbalului, suspectat că ar fi fost instigatorul răpirii unei foste iubite, emoţionează şi pasionează Brazilia, la fel ca o telenovelă, scrie AFP.

Personaj principal: Bruno Fernan­des das Dores de Souza, portar şi căpitan al echipei Flamengo, campion en-titre cu cea mai populară echipă din Brazilia. Un sportiv de 25 de ani, căsătorit şi colecţionar de femei. El este acuzat că ar fi instigatorul unei crime. „Un idol precum Bruno, de la o mare echipă, este un monstru pentru ce i-a făcut acestei fete. Crima a fost plănuită şi executată cu sânge rece. Putem spune că Eliza este moartă”, a declarat unul dintre responsabilii anchetei, comisarul Edson Moreira. Detaliu macabru, conform poliţiei, trupul Elizei a fost tranşat şi părţi din corpul ei au fost date la câini.

Un prieten fidel al lui Bruno, poreclit Macarrao, este acuzat de răpire. Cei doi s-au predat poliţiei în prezenţa a zeci de jurnalişti şi în confuzie, sub strigătele „asasinii”. Victima este Eliza Samudio, o frumoasă brunetă de 25 de ani, prezentată de jurnalul O Globo drept „studentă, manechin şi actriţă de filme porno”. Ea era mama unui bebeluş de patru luni şi încerca să-l facă pe Bruno să recunoască băieţelul şi să obţină o pensie. În 2009, la un grătar la Adriano, pe atunci vedetă la Flamengo, Eliza îl cunoaşte pe Bruno. Însă în octombrie 2009, însărcinată în cinci luni, ea depune o plângere împotriva jucătorului, afirmând că acesta a sechestrat-o, bătut-o şi obligat-o să ia medicamente pentru avort. La începutul lunii iunie, Eliza este dusă la proprietatea lui Bruno, în apropiere de Belo Horizonte, la Minas Gerais, pentru, crede ea, a încheia un acord cu jucătorul. Îi dă veşti unei prietene pentru ultima oară la 7 iunie.

Comisarul Moreira a afirmat, în baza mărturiilor, că Bruno a rămas tot timpul cu Eliza, până la moartea ei: „Era cu ea. Asta este concluzia la care am ajuns”. Martorul-cheie este un văr de-al lui Bruno, în vârstă de 17 ani. Minorul a declarat poliţiei că a participat la răpirea Elizei şi a arătat şi casa unde ea ar fi fost ucisă. El a mai spus că l-a auzit pe Bruno cerând „rezolvarea problemei”. Anchetatorii susţin că Eliza a fost strangulată de un fost poliţist, Marcos Aparecido dos Santos, care apoi a ascuns-o. Presa braziliană încearcă să înţeleagă motivul pentru care atât de mulţi fotbalişti se află implicaţi în scandaluri. „Ajunşi rapid la glorie şi bogăţie, el au impresia că pot face totul, că sunt mai presus de lege”, a declarat psihanalistul Socrates Nolasco dans Istoe. 

Bruno susţine că are conştiinţa împăcată. „În viitor voi râde de toate astea”, a declarat el recent. Astăzi, el afi­şea­ză aceeaşi de­ta­şa­re. Canalul Globo News a arătat o scurtă înregistrate cu el la comisariat: „Nu mai am speranţe să particip cu Brazilia la CM din 2014″, a spus el.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă