34.5 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSportFotbal„Șepcile roșii” se întăresc în atac. Daniel Popa a semnat cu „U”...

„Șepcile roșii” se întăresc în atac. Daniel Popa a semnat cu „U” Cluj

Universitatea Cluj l-a transferat pe Daniel Popa, golgheterul retrogradatei Chindia Târgoviște.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a început fotbalul la FCM Târgovişte, iar la nivelul primei ligi a jucat pentru Chindia, Dinamo şi FC Botoşani. În cele 206 partide disputate în prima ligă, Daniel Popa a marcat 57 de goluri. Cele mai multe reuşite au venit în tricoul Chindiei, 39 de goluri.

Noul atacant al „șepcilor roșii” are în palmares Cupa Ligii, cucerită în sezonul 2016/2017, în tricoul lui Dinamo. În sezonul recent încheiat, Popa a înscris de 9 ori.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă