15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleRomânia - Portugalia 1-1, în preliminariile Campionatului European de fotbal Under-21

România – Portugalia 1-1, în preliminariile Campionatului European de fotbal Under-21

Selecționata de tineret a României a terminat la egalitate cu echipa similară a Portugaliei, 1-1 (0-1), vineri seara, la Ovidiu, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2019.

Tricolorii au remizat cu favorita grupei, la capătul unui meci pe care puteau să îl câștige, dar să îl și piardă, potrivit Agerpres. Lusitanii au deschis scorul prin Diogo Goncalves (16), România egalând în repriza a doua, prin Dennis Man (66).

România a avut prima ocazie a partidei, dar Coman (9), scăpat bine pe partea stângă, a tras pe direcția portarului Pereira. Goalkeeper-ul lusitan s-a remarcat peste cinci minute (14), când a respins șutul lui Răzvan Marin. Apărarea echipei antrenate de Daniel Isăilă a fost surprinsă de un atac simplu al portughezilor, finalizat de Diogo Goncalves (16) cu un șut la colțul lung. Oaspeții au fost aproape să își dubleze avantajul, dar Diogo Jota (18), scăpat singur spre poartă, a trimis pe lângă țintă.

Pereira a fost întrebuințat serios de șutul lui Ianis Hagi (19), de la circa 20 de metri, Marin a tras peste poartă (31), iar Pușcaș a ratat preluarea în 6 metri (33).

Finalul primei reprize a aparținut oaspeților, care au avut două șanse bune de gol, dar portarul Radu l-a blocat pe Diogo Jota (34), după eroarea lui Nedelcearu, după care același Diogo Jota (35) a ratat singur cu portarul.

În partea a doua a meciului, Man (53) a șutat peste poartă, iar Pedro Rodrigues (57) l-a imitat la poarta cealaltă. România a reușit egalarea în min. 66, când Coman l-a găsit bine pe Man pe partea dreaptă, acesta a făcut un dribling și a șutat la poartă, mingea fiind deviată de Francisco Ferreira.

Coman a trecut și el pe lângă gol, în min. 69, însă șutul a ocolit poarta. Ambele echipe au forțat victoria, însă niciuna nu a găsit inspirația necesară.

Cele mai citite

Coliban, tun la final de mandat. Primăria Brașov, disperată să dea peste un mil. euro pe un imobil în litigiu

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban (USR), se grăbește să încheie o afacere imobiliară profitabilă pentru controversata femeie de afaceri Carmen Palade, ale căror firme...

Liberalii Nicu Bitea și Cosmin Șandru, achitați de ICCJ, în faimosul proces cu deputatul AUR, Titi Stancu

După doi ani și jumătate de la plângerea făcută de parlamentarul AUR, Titi Stoica, împotriva domnilor Nicu Bitea și Cosmin Șandru, din PNL Timiș,...

Cine este BOBER, castorul care a devenit subiectul #1 în trending pe Twitter România

În peisajul digital contemporan, termenul „memecoin” a căpătat o nouă dimensiune, devenind nu doar o formă de divertisment, ci și o piesă intrigantă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă