21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportFotbalRezultate UEFA Champions League, sferturi: Benzema, meci de senzație cu Chelsea; Villareal...

Rezultate UEFA Champions League, sferturi: Benzema, meci de senzație cu Chelsea; Villareal a produs surpriza. VIDEO

Echipele spaniole au fost câștigătoarele serii de ieri, în turul sferturilor de finală ale UEFA Champions League.

Villareal a produs surpriza turului sferturilor de finală ale UEFA Champions League, după ce a învins, pe teren propriu, Bayern Munchen, cu scorul de 1 – 0.

Reușita a fost semnată de Danjuma, încă din minutul 8 al partidei.

YouTube video

În celălalt meci al serii din sferturile de finală ale UEFA Champions League, deținătoarea trofeului, Chelsea, a pierdut, la Londra, 1 – 3, în fața celor de la Real Madrid.

Au marcat: Havertz ’40 / Benzema ’21, 24, ’46

YouTube video

Antrenorul Carlo Ancelotti l-a lăudat pe atacantul Karim Benzema, autor a trei goluri în victoria obţinută de Real Madrid în meciul cu Cheslea, spunând despre internaţionalul francez în vârstă de 34 de ani că este precum vinul, mai bun pe zi ce trece

“În fiecare zi este mai bun, ca un vin bun. În fiecare zi el dă dovadă de mai mult <leadership> şi se simte mai important în echipă, iar asta este ceea ce face diferenţa. Are atât de multă personalitate, ştie că este un jucător important pentru noi”, a declarat Ancelotti, după partida de la Londra.

Alte rezultate din sferturile de finală ale UEFA Champions League

Marți seară, Manchester City s -a impus, la limită, pe teren propriu, în fața celor de la Atletico de Madrid, cu scorul de 1 – 0.

Tot marți, Benfica a fost învinsă la Lisabona de FC Liverpool, cu scorul de 1 – 3.

Partidele retur ale sferturilor de finală UEFA Champions League sunt programate săptămâna viitoare, în zilele de marți și miercuri.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...
Ultima oră
Pe aceeași temă