13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFotbalRăzvan Burleanu anunță că CSA Steaua e condamnată să rămână în Liga...

Răzvan Burleanu anunță că CSA Steaua e condamnată să rămână în Liga a 2-a: „Lucrurile sunt clare”

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat, marţi, că din punctul de vedere al administraţiei pe care o conduce lucrurile sunt clare în privinţa obţinerii licenţierii pentru Liga 1 de către CSA Steaua, care nu poate promova din cauza faptului că este un club de drept public, iar regulamentul interzice acest lucru.

Oficialul FRF a precizat că CSA Steaua poate contesta deciziile comisiilor de licenţiere doar după verdictul care va fi dat până la finalul acestei luni.

„În ceea ce priveşte procedura, astăzi este ultima zi în care se poate face recurs, astfel încât, până la finalul acestei luni, până pe 31 mai, să avem o decizie a comisiei naţionale de licenţiere de recurs. După aceea, practic se poate intra în această procedură de a merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Din punctul nostru de vedere, pe de o parte a comisiilor de licenţiere, pe de altă parte al administraţiei FRF, lucrurile sunt clare, nu a apărut niciun element de noutate în toată această perioadă de timp”, a declarat Burleanu după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

CSA Steaua a terminat play-off-ul Ligii a 2-a pe poziţia secundă în clasament, care i-ar fi dat dreptul să promoveze în Liga 1 din punct de vedere sportiv.

CSA Steaua nu a primit licenţa pentru a putea promova în prima ligă din cauza faptului că este un club de drept public, iar regulamentele FRF prevăd că doar cele de drept privat pot evolua în primul eşalon.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă