Puștii lui Hagi vor juca pe Stade de France în fața lui Zidane

Puștii de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” vor juca în această toamnă pe stadionul Stade de France din Paris pentru a reprezenta România în competiția „Danone Nations Cup”. Cei 12 puști, cu vârste între 10 și 12 ani, vor avea șansa să îl cunoască pe Zinedine Zidane, ambasadorul mondial al competiției.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

01.06.2016 - 23:58

Puștii de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” vor juca în această toamnă pe stadionul Stade de France din Paris pentru a reprezenta România în competiția „Danone Nations Cup”. Cei 12 puști, cu vârste între 10 și 12 ani, vor avea șansa să îl cunoască pe Zinedine Zidane, ambasadorul mondial al competiției. 

Cele mai bune 12 echipe de fotbal din toată țara (6 școli și 6 cluburi) au intrat în competiție, iar echipa Academiei Hagi a câștigat trofeul, dupa ce a învins-o la penalty-uri pe Kinder Sangeorgiu de Mures, cu scorul de 7-5 (2-2 dupa timpul regulamentar). Este al treilea succes la rând pentru puștii lui Hagi, dupa cele obtinute in ultimii doi ani de grupele de copii nascuti in 2002 si 2003.

Echipa câștigătoare va reprezenta România la Paris, unde se va confrunta cu alte 31 de echipe. Academia Hagi a jucat pentru România și la Cupa Natiunilor Danone din Maroc, anul trecut. Cea mai bună clasare tot puștii lui Hagi au obtinut-o acum doi ani, locul 6 la turneul din Brazilia.

Citește totul despre:

Comentarii