21.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportFotbalNeil Lennon, propus pentru postul de antrenor la Hearts după plecarea de...

Neil Lennon, propus pentru postul de antrenor la Hearts după plecarea de la Rapid

Fostul antrenor al Rapidului, Neil Lennon, este considerat un posibil candidat pentru preluarea echipei scoțiene Hearts, aflată pe ultimul loc în prima ligă din Scoția, după doar trei luni petrecute la conducerea echipei bucureștene.

Neil Lennon, în vârstă de 53 de ani, fost internațional nord-irlandez și antrenor al echipei Celtic Glasgow, a fost demis de Rapid București la sfârșitul lunii august, după ce nu a reușit să obțină nicio victorie în cele trei luni petrecute la club. După ce a revenit în Marea Britanie, reluându-și activitatea de analist TV, Lennon a fost propus pentru postul de antrenor la Hearts, echipă care se află într-o situație dificilă în campionatul scoțian.

Posibilitatea revenirii în Scoția

Fostul său coleg de la Celtic, John Hartson, a discutat despre această posibilitate într-un interviu pentru Go Radio, considerând că Lennon nu ar refuza oferta. Totuși, fanii lui Hearts ar putea să nu accepte această mutare din cauza trecutului său la Hibernian, rivala locală a echipei Hearts. Lennon a pregătit Hibernian între 2016 și 2019, reușind să promoveze echipa în prima ligă scoțiană.

Chiar dacă din punct de vedere teoretic o astfel de mutare pare dificilă din cauza rivalităților, John Hartson a subliniat că Lennon are o atitudine puternică și nu ar fi deranjat de criticile fanilor. De asemenea, Hartson a menționat că fostul antrenor al Rapidului ar vedea acest post ca o oportunitate de a reveni în fotbalul scoțian la cel mai înalt nivel.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Ce au discutat Klaus Iohannis și premierul armean Nikol Pașinian la New York

Preşedintele român Klaus Iohannis a avut miercuri, la New York, o întâlnire cu premierul armean Nikol Paşinian, pe marginea Adunării Generale a ONU, cu...

Se vor monta camere de luat de vederi în Defileul Jiului, pentru a stopa aruncarea deșeurilor

Autoritățile din județul Gorj au decis să instaleze camere de supraveghere în Parcul Național „Defileul Jiului” pentru a combate problema abandonării deșeurilor. Această inițiativă...

Ucraina va avea o iarnă foarte grea. ONU nu mai are fonduri s-o ajute

Naţiunile Unite nu au fondurile necesare pentru a-i ajuta pe ucraineni în această iarnă, în condiţiile în care peste jumătate din capacitatea Ucrainei de...
Ultima oră
Pe aceeași temă