Naționala României a pierdut cu 1-0 meciul din Muntenegru. Am ratat orice șansă de calificare la Cupa Mondială

Naționala de fotbal a României a pierdut orice șansă de calificare la Cupa Mondială din 2018, după ce a fost învinsă de formația Muntenegrului cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Gradski Stadion din Podgorica.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.09.2017 - 00:25

UPDATE 23,55: Naționala de fotbal a României a pierdut orice șansă de calificare la Cupa Mondială din 2018, după ce a fost învinsă de formația Muntenegrului cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Gradski Stadion din Podgorica, informează Agerpres.

România a eșuat astfel în campania de calificare după meciul din Muntenegru, unde echipa gazdă s-a impus prin golul marcat de Stevan Jovetic în minutul 75.

Fotbaliștii români nu s-a mai calificat la o Cupă Mondială din anul 1998.


Naționala României joacă luni seară, de la ora 21,45, pe Gradski Stadion din Podgorica, cu selecționata Muntenegrului.

Meciul face parte din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

După cele șapte meciuri anterioare, echipa României ocupă locul 4 în Grupa E a preliminariilor și are șanse infime de a se califica la Cupa Mondiale de fotbal din 2018.

În ultima perioadă tot mai mulți oameni de fotbal au solicitat schimbarea din funcție a germanului Christoph Daum, primul selecționer străin al reprezentativei României. De asemenea, spectatorii prezenți, vineri seara, pe Arena Națională, la meciul cu Armenia, i-au cerut demisia selecționerului Christoph Daum, atât la scorul de 0-0, cât și după marcarea golului victoriei României în prelungiri de către Alexandru Maxim.

La rândul său, Daum a afirmat într-o conferință de presă că are îndoieli dacă e bine să mai continue în funcția de selecționer al echipei naționale de fotbal a României și că după partida cu Muntenegru din această seară va discuta cu oficialii FRF.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...