Naţionala României a învins Kazahstan, scor 3-1, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018

Tricolorii au câştigat, joi, meciul de la Ploieşti împotriva reprezentantivei Kazahstanului, scor 3-1 (2-0), în etapa a 9-a din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 05.10.2017 - 23:58

Tricolorii au câştigat, joi, meciul de la Ploieşti împotriva reprezentantivei Kazahstanului, scor 3-1 (2-0), în etapa a 9-a din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018, găzduit de Rusia, scrie Mediafax.

1-0: Încolţit de trei adversari, Budescu a simulat o centrare, adversarul a picat în capcană şi s-a ferit, tricolorul a continuat faza şi a tras din unghi la colţul lung. Cu ajutorul portarului, care a fost păcălit de traiectoria balonului, România a deschis scorul.

2-0: Budescu a majorat diferenţa dintr-o lovitură de pedepasă, obţinută tot de el.

3-0: Ganea l-a lansat pe Budescu în partea dreaptă, fotbalistul FCSB-ului a prelungit până la Keşeru şi l-a lăsat pe atacant singur cu Pokatilov. Vârful a marcat cu un şut plasat la colţul lung.

3-1: Turysbek, fotbalistul intrat după o oră de joc a lovit destul de modest mingea cu capul, dar destul de plasat încât să-l învingă pe Tătăruşanu dintre fundaşii României.

România: Tătăruşanu - R. Benzar, Chiricheş, D. Grigore, Cr. Ganea - Pintilii (Hoban 70'), R. Marin - Chipciu, Budescu (A. Ioniţă 79'), Grozav - Fl. Andone (Keşerü 66'). Antrenor: Cosmin Contra.

Kazahstan: Pokatilov – Beysebekov, Maliy, Akhmetov, Dmitrenko, Suyumbayev – Tagybergen (Turysbek 65') – Kuat, Darabayev, Nurgaliyev (Khizhnichenko 46') – Murtazayev (Shchetkin 58). Antrenor: Aleksandr Borodyuk.

Cartonaşe galbene: Pintilii 24', Chipciu 65', Benzar 71' / Kuat 10', Suyumbayev 53', Darabayev 74', Maliy 79'.

Arbitri: Sandro Schärer (central), Stephane De Almeida , Sladan Josipović (asistenţi), Alain Bieri (rezervă).

Citește totul despre:

Comentarii

loading...